CLUB

HAAL HET BESTE UIT JEZELF!

Wilskracht zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf kan halen. Jij bepaalt zelf of je het beste haalt uit je mogelijkheden of niet. Jij bepaalt zelf of je de kansen die je krijgt neemt of niet. Kansen nemen wil niet zeggen dat je de beste moet zijn in wat je doet. Kansen nemen wil zeggen dat je jouw doelstellingen die je wil bereiken kan halen en wilskracht is één van de belangrijkste waarden die je hiervoor kan inzetten.

Als je wil, kan je het. Willen is kunnen. Dat is de missie van KFC Zwarte Leeuw, dat is wat de club samen met jou wil bereiken. 

 

KANSEN GEVEN, KANSEN GRIJPEN

KFC Zwarte Leeuw wil dit bereiken door zoveel mogelijk kansen te geven. Kansen geven om kansen te laten grijpen.

Spelers kansen geven om het beste uit zichzelf te halen of om terug het beste uit zichzelf te halen, vrijwilligers kansen geven om initiatieven te kunnen opzetten, ouders kansen geven om op een actieve of passieve manier deel te nemen aan het verenigingsleven, sponsors & partners kansen geven om hun commerciële doelstellingen in de verf te zetten en alle mogelijke stakeholders zoveel mogelijk kansen geven om waar te maken wat ze waar willen maken. KFC Zwarte Leeuw wil zich sportief en extra sportief organiseren op een vlakke, open, constructieve en positieve manier die toelaat zoveel mogelijk kansen zelf te creëren en initiatief te nemen. Kansen geven om kansen te laten nemen. Kansen geven om het beste uit jezelf te laten halen. Kansen geven om iemand te laten groeien van welp tot Leeuw.

 

 

 

CLUB

volgende wedstrijd

    -    
KFC.Diest - KFC Zwarte Leeuw A
07/10/2023 - 19:30

kalender eerste elftal
 

    -    
KFC Zwarte Leeuw B - Kessel United
07/10/2023 - 19:30

kalender futures

klassement

1K. Berg en Dal VV412
2ASV Geel410
3EWS Schoonbeek-Beverst A49
3Zepperen-Brustem A49
5Esperanza Pelt A48
klassement eerste elftal
1KFC Grobbendonk410
1KFC Wechelderzande410
3KFC Dessel Sp. B49
3St. Jozef49
3KSK Oelegem49
klassement futures