KFC Zwarte Leeuw

VOETBAL - LEEUWENACADEMIE

Alle kalenders van onze teams worden geupdate bij de start van het nieuwe seizoen.


Algemeen:

Wil je mee helpen om onze spelers te laten evolueren? Wil je deel uitmaken van de technische staf? Als trainer? Als begeleider? Als scout? Gewoon wat leuke ideetjes? Laat het ons weten.klik HIER
Kledijpakket bestellen of extra Leeuwenkledij nodig?klik HIER


Clubwebshop:

Jullie kunnen altijd en overal trotse Leeuwenkledij bestellen op onze webshop aan maar liefst 25% korting. Klik snel HIER.

 

Kledijpakket (inbegrepen in het lidgeld):

Wie het lidgeld heeft betaald ontvangt een code om rechtstreeks bij onze kledijleverancier JAKO een kledijpakket te bestellen ter waarde van 130 euro. Deze pakketten worden rechtstreeks bij je thuis geleverd voor een verzendkost van 6,25 euro per pakket. Dat kan je doen door HIER te klikken.


Tussenkomst lidgeld:

Wat te doen?

SEIZOEN 2022 - 2023

U6U6 CM.pdf
U6 Helan.pdf
U6 Solidaris.pdf
U6 VNZ.pdf
U7 tem U9U7 tem U9 CM.pdf
U7 tem U9 Helan.pdf
U7 tem U9 Solidaris.pdf
U7 tem U9 VNZ.pdf
U10 tem 1e elftalU10 tem 1eElftal CM.pdf
U10 tem 1eElftal Helan.pdf
U10 tem 1eElftal Solidaris.pdf
U10 tem 1eElftal VNZ.pdf
SEIZOEN 2021 - 2022
CMCM Tussenkomst.pdf
De VoorzorgDe Voorzorg Tussenkomst.pdf
OZOZ Tussenkomst.pdf
PartenaPartena Tussenkomst.pdf
VNZVNZ Tussenkomst.pdf


Wil je mee bouwen aan onze club als coach? Wil je onze spelers mee begeleiden? 

KFC Zwarte Leeuw wil stappen blijven zetten in de uitbouw van de kwaliteit van de jeugdwerking. Heb je zin om een team vol passie en gedrevenheid te begeleiden? Spreek iemand aan op de club of klik HIER en laat je gegevens en ambities achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Enkele belangrijke kwalitatieve pijlers:

Double Pass P-label ** (twee trotse sterren)Onze jeugdopleiding is gezegend met een Double Pass tweesterrenlabel. We zijn hier enorm trots op omdat dat wil zeggen dat zowel de organisatie en de structuur van de club, als de technische omkadering in staat is om uiterst kwalitatief met onze spelers om te gaan.
ProSoccerDataDit systeem biedt onze Leeuwenacademie tal van mogelijkheden. Een individuele spelersopvolging (medisch, fysiek, evaluaties, aanwezigheden), interne en externe communicatie, planningen opstellen, trainingen en wedstrijdvoorbereidingen delen, ... Elke speler kan gebruik maken van de app om de sportieve activiteiten te volgen. Heel belangrijk als fundering om onze kwalitatieve organisatie verder uit te bouwen.

Wil je mee met onze bouwen aan de toekomst? Ben jij ...

  • … gepassioneerd en gedreven om op een constructieve, gestructureerde manier samen te werken in een uiterst gezellige familieclub met een rijk verleden en een nog rijkere toekomst?

  • … een trainer of begeleider die de spelers altijd en overal op de eerste plaats zet?

  • … een trainer zonder trainersdiploma en/of ervaring? Niet erg. De club wil je zo veel mogelijk ondersteunen en je wordt geassisteerd door coördinatoren en TVJO.

We kijken er naar uit om samen met jou te bouwen aan onze LEEUWENACADEMIE.