KFC Zwarte Leeuw

CLUB - ACCOMMODATIE - AFGELASTINGEN

Algemene procedure:

Bij slechte weersomstandigheden en of slechte staat van de terreinen (zowel kunstgras als gras) adviseren de terreinverantwoordelijken over een afgelasting van trainingen en of wedstrijden. Dit advies wordt samen met TVJO en bestuur Leeuwenacademie beoordeelt en er wordt dan over gegaan tot en beslissing. 

Timings:

Wedstrijden: uiterlijk voor vrijdagavond 18u wordt er beslist over weekendwedstrijden. Deze beslissing kan gaan over zaterdag en / of zondag. Als er enkel over wordt gegaan tot een zaterdag-afgelasting zal op zaterdag voor 18u een beslissing volgen over de zondagwedstrijden.

Trainingen: kunnen algemeen worden afgelast de dag voor de trainingen om 18u, of er kan de dag van de trainingen zelf (afhankelijk van wisselende omstandigheden) volgens dezelfde algemene procedure als hierboven afgelast worden.

De club probeert zo laat en grondig mogelijk te beslissen en probeert indien mogelijk te laten voetballen. Er wordt enkel afgelast als het werkelijk onmogelijk is de terreinen te gebruiken.

Wat verduidelijking ivm gebruik kunstgras:

Een kunstgrasveld zorgt ervoor dat er quasi altijd kan gevoetbald worden bij slecht weer. Behalve bij strenge vorst en sneeuw. 

Sneeuw en ijzel: integriteit spelers kan in het gedrang komen (gladheid) en kan leiden tot beschadiging van het veld.

Alle methodes om sneeuw en of ijzel van een kunstgrasveld te verwijderen zijn niet efficiënt en kunnen schade aanbrengen aan het kunstgrasveld. Dit is dus niet toegelaten. Kunstgras kan pas gebruikt worden wanneer het sneeuw- en ijzelvrij is. 

CLUB - ACCOMMODATIE

klassement

1E. Termien A1740
2K. Berg en Dal VV1739
3Zepperen-Brustem A1733
4ASV Geel1728
5KFC Turnhout1727
klassement eerste elftal
1KFC Grobbendonk1747
2KFC Wechelderzande1743
3St. Jozef1735
4KFC St. Mart. Halle1731
5KFC Zwarte Leeuw B1730
klassement futures