VOETBAL - LEEUWENACADEMIE - WELPKESDAGEN

Onze jeugdspelers, onze welpkes, zijn onze toekomst. Deze spelertjes van morgen kleuren de club. 

We willen jongens en meisjes zo veel mogelijk inspireren, laten kennismaken met sport, laten kennismaken met voetbal en laten kennismaken met onze leuke club. Daarom plannen we wat tijd in om met deze helden en heldinnen door te brengen.

 

Welpkesdagen:

We maken graag heel wat tijd vrij om jongens en meisjes die vrijblijvend eens willen komen kennismaken met de club en met voetbal te ontvangen en een leuke initiatietraining te geven. Tijdens deze training geven we de ouders wat info over het reilen en het zeilen op de club. Nadien krijgen de helden en heldinnen een écht Welpkesdiploma. 

De welpkesdagen voor dit seizoen zijn achter de rug, maar spelers die eens willen komen proeven van voetbal en van onze club zijn van harte welkom om volledig gratis enkele keren aan te sluiten bij onze teamtrainingen. Contacteer ons op leeuwenacademie@kfczwarteleeuw.be

 

Welpkesdagen on tour:

KFC Zwarte Leeuw gaat zelf ook naar de kinderen toe. We doen leuke FUN sessies op de scholen in Rijkevorsel. Wat kijken we daar naar uit zeg.

Wil je voor jouw school of vereniging een bezoekje krijgen van ons? Mail gerust naar leeuwenacademie@kfczwarteleeuw.beVOETBAL - LEEUWENACADEMIE

volgende wedstrijd

    -    
KFC.Diest - KFC Zwarte Leeuw A
07/10/2023 - 19:30

kalender eerste elftal
 

    -    
KFC Zwarte Leeuw B - Kessel United
07/10/2023 - 19:30

kalender futures

klassement

1K. Berg en Dal VV412
2ASV Geel410
3EWS Schoonbeek-Beverst A49
3Zepperen-Brustem A49
5Esperanza Pelt A48
klassement eerste elftal
1KFC Grobbendonk410
1KFC Wechelderzande410
3KFC Dessel Sp. B49
3St. Jozef49
3KSK Oelegem49
klassement futures