KFC Zwarte Leeuw

INSCHRIJVING SPELERS SEIZOEN 2021-2022

Schrijf je HIER voor het ongetwijfeld fantastische seizoen 2021-2022 als speler, begeleider of vrijwilliger.
Als je al lid bent, zorg ervoor dat je inlogt op het formulier met het account van de speler of speelster en niet dat van de ouder.

 

Willen is kunnen!

Wat een seizoen. Wat een jaar. Wat een leven. Alles op zijn kop, dat is het minste wat je kan zeggen. Alles wat zo normaal is, werd onbereikbaar. Laten we hopen dat we allemaal samen zo snel mogelijk het normale leven kunnen hervatten en vooral dat we allemaal gezond blijven. We wensen jullie daarom eerst en vooral het allerbeste toe.

Net zoals voor iedereen is het voor verenigingen niet evident om de werking te kunnen blijven garanderen. Organisatorisch moet alles anders. Niets is zoals het was. De meeste inkomstenbronnen zijn aan banden gelegd. We zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben er zonder aarzelen prioriteit van gemaakt onze voetbalactiviteiten maximaal aan te kunnen blijven bieden. Naast een sportieve hebben we immers ook een sociaal-maatschappelijke rol. Onze spelers maximaal laten genieten van voetbalmomenten geeft hen de uitlaatklep die ook zij in deze moeilijke periode nodig hebben. Daarom is fors geïnvesteerd, in tijd en in middelen, om onze club meer dan perfect te laten voldoen aan de corona maatregelen en daarom hebben we onze organisatie hier ook helemaal op afgestemd. Niet gemakkelijk, maar willen is kunnen.

Daarnaast willen we alles behalve stilstaan. We willen blijven bouwen aan de toekomst, ook in periodes waarin dat niet evident is en waarin dat veel meer inspanningen vraagt.

  • Een van onze prioriteiten is het investeren in de kwaliteit van onze jeugdopleiding. We werken zo hard als een leeuw om de audit Provinciaal Jeugdvoetbal voor te bereiden met als doel terug op provinciaal niveau te voetballen met onze jeugd. Dat vraagt bakken energie en investeringen maar we gaan er vol passie, gedrevenheid en met een grote Leeuwenglimlach voor. Willen is kunnen.

  • We hebben dit, en zo veel meer, te danken aan iedereen die zich vol overgave inzet voor de club. Onze vrijwilligers hebben niet één maar ontelbare tandjes bijgezet. Onze trainers hebben de handen in elkaar geslagen en een crowdfunding opgestart waar ze hun vergoedingen van enkele maanden hebben samengelegd om te investeren in trainingsmaterialen voor onze jeugdopleiding. Prachtig initiatief! En nog zo veel meer ...

  • Dit is slechts een greep uit de spontane initiatieven en daar zijn we enorm fier op. Willen is kunnen.

Dit hebben we ook allemaal te danken aan jullie. Dankzij onze welpjes, dankzij onze jeugd en dankzij de steun van alle ouders kunnen we de club verder blijven uitbouwen. Dankzij jullie kunnen we blijven investeren in kwaliteit. Dankzij jullie kunnen we iedere week meer dan 250 spelertjes en een pak vrijwilligers laten genieten van voetbal, laten genieten van het sociale leven. We zijn jullie enorm dankbaar voor jullie steun in alles behalve evidente tijden. Bedankt om met ons te bouwen en te blijven bouwen aan de toekomst. We kunnen het niet genoeg zeggen: dankjewel! DANKJEWEL! DANKJEWEL!

We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk terug te zien op de club. Daar kijken we al lang naar uit. We hopen ook dat jullie onze inspanningen om jullie welpjes voetbalmomenten en een uitlaatklep te blijven geven kunnen appreciëren. We hebben het alvast met een Leeuwenhart plezier gedaan en kijken alvast uit naar wat nog komt en kijken uit naar volgend seizoen.

Alles is in het werk gezet om de lidgelden voor het seizoen 2021-2022 niet te moeten verhogen. Met een seizoen zonder extra inkomsten en doorlopende vaste kosten is dat niet evident maar we willen hier echt een inspanning voor doen. Dat wil zeggen dat de lidgelden onderbouw en middenbouw voor het seizoen 2021 – 2022 hetzelfde blijven dan voor het seizoen 2020 – 2021.

Spelers uit de bovenbouw (vanaf U15 tot en met eerste elftal dames) hebben niet het aantal voetbalmomenten gekregen die we wilden. Een pak minder dan andere leeftijdscategoriën. Die leeftijdsgroepen krijgen een korting op het lidgeld voor het seizoen 2021-2022 (voor spelers die ook dit seizoen lid waren). Een overzicht van de lidgelden voor het seizoen 2021 – 2022 kan je hieronder vinden. We zijn al in volle voorbereiding voor het nieuwe seizoen en kijken er naar uit om met jullie aan de slag te gaan.

U6: 125 euro inclusief kledijpakket
U7 - U8 - U9: 225 euro inclusief kledijpakket
U10 - U11 - U12 - U13: 275 euro inclusief kledijpakket
U15 - U17 - U21 - Dames: 200 euro inclusief kledijpakket (75 euro korting)

Gemotiveerde en appreciërende Leeuwengroeten,

Raad Van Bestuur KFC Zwarte Leeuw
Jeugdbestuur KFC Zwarte Leeuw

volgende wedstrijd

    -    
K.VV.Weerstand Koersel A - K.FC.Zwarte Leeuw
02/10/2021 - 19:30

kalender

klassement

1K.FC.Diest 39
2K.FC.St.-Lenaarts A37
2KVC.Lille United A37
4K.RC.Mechelen 24
4K.FC.Zwarte Leeuw 36
    
4K.FC.Zwarte Leeuw 36
volledig klassement