id=2

Nieuws

Afscheid van een monument

Roger Kemland.

Een naam als een klok in de Kempense voetbalwereld en ongetwijfeld ver daarbuiten.Een naam die onlosmakelijk verbonden was met KFC Zwarte Leeuw en dat ook voor altijd zal zijn.

 

 

Roger Kemland.

Een naam als een klok in de Kempense voetbalwereld en ongetwijfeld ver daarbuiten.Een naam die onlosmakelijk verbonden was met KFC Zwarte Leeuw en dat ook voor altijd zal zijn.

 

 

Roger was … nee …  Roger is een leeuw in hart en nieren. Hij ademde Zwarte Leeuw.

Als speler maakte hij zelf het verschil op de grasgroene mat door zijn tomeloze inzet, wilskracht en gedrevenheid.

Als trainer gaf hij zijn bezieling door aan iedereen die het geel-zwarte truitje aantrok. Hij zorgde ervoor dat iedereen vlijmscherp stond en trots was om de Leeuwenkleuren te dragen. Hij zorgde ervoor dat iedereen zijn truitje drijfnat maakte uit fierheid voor de club. Want dat was hij zelf ook … enorm trots en fier op KFC Zwarte Leeuw.

Als trainer gaf hij jonge spelers kansen. Hij zorgde ervoor dat jonge spelers zich konden ontwikkelen en door konden breken als ze er klaar voor waren. Hij genoot met volle teugen van werken met jong talent. Dat deed hij de voorbije jaren meer en meer. Roger kon grenzeloos genieten van het volgen van trainingen en wedstrijden van de jeugdploegen. Een zachte, warme en spontane lach als hij bij de trainingsvelden toekwam, een korte goede raad aan jonge kereltjes en een schouderklopje voor een jeugdtrainer … ook dat was Roger.

Als sportief manager en bestuurslid zette hij mee de lijnen uit om te bouwen aan de toekomst. Om ervoor te zorgen dat KFC Zwarte Leeuw ambitieus de toekomst tegemoet kon zien. Hij genoot ervan nieuwe bestuursleden te inspireren en zijn grenzeloze ervaring door te geven om samen met hen te bouwen aan al het mooie wat nog zal komen.

Als supporter stak hij zijn liefde voor de club nooit onder stoelen of banken. Roger draagt de club in zijn hart en Zwarte Leeuw zal Roger ook voor altijd in het clubhart dragen.

 

Roger was een fijne man.

Een man die inspireerde zonder aanwezig te zijn.
Een man die respect afdwong zonder dominant te zijn.
Een man die waardering kreeg door er veel meer te geven.
Een man die bewondering kreeg voor zijn bewonderenswaardige verwezenlijkingen binnen en ook buiten de club KFC Zwarte Leeuw.

 

Roger is een clubmonument.
Hij heeft de historie van Zwarte Leeuw mee geschreven en zorgt ervoor dat het verhaal op een mooie manier verder kan gaan. We moeten afscheid nemen van een monument, een inspirerend monument.

 

Roger, bedankt.
En laten we niet vergeten … “op Zwarte Leeuw schijnt de zon altijd”.

Bestuur, leden, vrijwilligers en supporters KFC Zwarte Leeuw.