id=2

Nieuws

nieuwe voorzitter KFC Zwarte Leeuw: Luc Sysmans

Nieuwe voorzitter van KFC Zwarte Leeuw Luc Sysmans: WILLEN IS KUNNEN!

Luc Sysmans wordt de nieuwe voorzitter van KFC Zwarte Leeuw. Door het overlijden van Willy Fransen moest er op zoek worden gegaan naar een nieuwe voorzitter die het beleid van Willy met evenveel passie en gedrevenheid verder kon zetten.

Luc is 44 jaar en heeft naast een rijk verleden als speler bij KFC Zwarte Leeuw al heel wat bestuursjaren op de teller staan bij de club.  Hij kent het reilen en het zeilen van “de Leeuwen” als geen ander. Luc is vastberaden om de club verder te laten groeien op een gezond financieel niveau, een eerste elftal te vormen dat jonge spelers inspireert en de jeugdwerking verder te blijven uitbouwen op een kwalitatieve manier.       

“Het is een eer om de fakkel te kunnen overnemen van iemand als Willy” zegt Luc Sysmans. “In zijn voorzittersperiode heeft Willy ervoor gezorgd dat de club gezond is geworden en dat we terug volop kunnen bouwen aan de toekomst. We gaan er alles aan doen om zijn beleid verder te zetten, de continuïteit te blijven verzekeren en te blijven bouwen aan onze mooie club”.

De dochters en de vrouw van Willy blijven zich actief inzetten voor de club, en daar is de club heel trots op. Evi Fransen zal ook lid worden van de Raad Van Bestuur. “Voetbal was onze pa zijn leven” zegt Evi. “Het is mooi om daaraan verder te kunnen blijven werken.”

Om af te sluiten kijkt de nieuwe voorzitter nog even naar de toekomst: “De gedrevenheid waarmee de club op dit moment wordt uitgebouwd is aanstekelijk en prachtig om te zien. Er is een fantastische en positieve drive op de club en alle neuzen zijn gericht naar de toekomst. Een kwalitatieve en gezonde toekomst. Het is een eer om daar als voorzitter deel van uit te kunnen maken. Het zal niet altijd eenvoudig zijn maar we gaan er vol voor.  Dat typeert een échte Leeuw. Die wilskracht is dan ook niet toevallig de missie van de club: WILLEN IS KUNNEN.”