id=2

Nieuws

Merci, Willy.

Merci voorzitter. Merci, Willy. Merci, vriend. Merci, Leeuw.

We moeten afscheid nemen van jou, onze sterke, onze fiere voorzitter.
We moeten afscheid nemen van jou, één van de meest gepassioneerde Leeuwenharten.
We moeten afscheid nemen van jou, jij die de club een nieuwe toekomst heeft gegeven.
We moeten afscheid nemen van jou, jij die ons de weg hebt gewezen die we vol passie en overgave zullen blijven bewandelen.

Ons Leeuwenhart bloedt. We willen nog zoveel zeggen, we willen nog zoveel vragen. Maar het allerbelangrijkste wat we moeten zeggen is MERCI. MERCI, voorzitter. MERCI, Willy. MERCI, vriend. MERCI, Leeuw.

Merci, voorzitter, om ons de voorbije 15 jaar terug gezond te maken. Om ons een toekomst te geven, een gezonde toekomst. Jij hebt ervoor gezorgd dat we terug kunnen bouwen, dat we terug plannen kunnen maken, dat we terug kunnen dromen en dat we die plannen en dromen in realiteit kunnen omzetten.

Merci, Willy, voor jouw vastberadenheid en doortastendheid. Jouw inzet en passie voor de club is aanstekelijk en een voorbeeld voor ons allemaal.

Merci, vriend, om de club structuur te geven. Structuur om te groeien en op verder te bouwen op een gezonde manier. Jij hebt de club georganiseerd tot wat ze nu is. Klaar voor de toekomst.

Merci, Leeuw, voor jouw inzichten en gezond realisme. Je deed ons gepassioneerd dromen, maar je hield onze voetbalschoenen tegelijkertijd op de grasgroene grond. Je haalde, nee wat zeggen we … je haalt het beste uit iedereen die zich voor de club inzet.

Het hoofdstuk dat jij voor de club schreef is uitzonderlijk, en zo mooi. Het is een hoofdstuk dat leeuwentrots en leeuwenpassie ademt. Een hoofdstuk geschreven met een geel-zwarte pen en een gouden randje. Een hoofdstuk dat nog veel mensen zal inspireren en dat een heel mooi vervolg zal krijgen. We zullen het nog vaak met heel veel bewondering lezen, putten er bakken inspiratie uit en schrijven met veel trots en respect verder aan het Leeuwenboek, aan ons boek, aan jouw boek.

Elke supporter, elke kleedkamer, elke steen in het Louis Van Roey Stadion, elke vrijwilliger en elk stukje gras en grond is fier op jou. Zo fier als een Leeuw.

Merci, voorzitter.
Merci, Willy.
Merci, vriend.
Merci, Leeuw.
Raad van Bestuur KFC Zwarte Leeuw

Hand in hand, als kameraden.
Hand in hand, de fiere Leeuw.
Geen woorden maar daden, leve Zwarte Leeuw.
Geen woorden maar daden, leve onze voorzitter Willy.

Merci, voorzitter. Merci, Willy. Merci, vriend. Merci, Leeuw.