Nieuws

Veilige heropstart - leuke seizoensafsluiter!

Vanaf maandag 18 mei mogen clubs trainingen hervatten in open lucht, mits naleving van een (heel) aantal voetbal-specifieke voorwaarden. Er zijn heel wat clubs die ervoor kiezen niet meer op te starten. Er zijn clubs die ervoor kiezen die mogelijkheid wel te bieden. Zwarte Leeuw wil elk team de kans geven op een, weliswaar aparte maar leuke manier het huidige seizoen af te sluiten met één afsluittraining. Elke trainer kan voor zijn of haar team kiezen om dit al dan niet te doen. We steunen elke trainer in zijn of haar beslissing hierin.

Om alles op een veilige en georganiseerde manier te laten verlopen kalken we hieronder de krijtlijnen waarbinnen we dit kunnen doen. Deze krijtlijnen zijn de minimale voorwaarden - richtlijnen van de KBVB en Voetbal Vlaanderen, die we vertalen naar onze club. Het is een hele Leeuwenboterham. Het is belangrijk dat we die zeer goed volgen.

We hebben een algemene instructie gemaakt en eentje voor de trainers specifiek. Er wordt veel van hen verwacht om dit mogelijk te maken dus ze verdienen wat extra ondersteuning.  

Algemene instructie spelers, speelsters, trainers, begeleiders: open deze dribbelende Leeuweninstructie door snel hier te klikken.

Samenvatting voor onze trainers en begeleiders: de GOUDEN ELF. Op het document door hier te klikken.

Heel veel succes en plezier iedereen. Bedankt trainers om dit allemaal mogelijk te maken en in goede banen te leiden. Bedankt ouders en spelers voor jullie steun en voor het volgen van deze maatregelen. Maak er een geweldig weerzien van. Probeer er ondanks alle maatregelen enorm, maar dan ook enorm van te genieten. Snuif de zalige voetbalgeur zo diep mogelijk in en we zijn er zeker van dat we jullie sneller terugzien dan je verwacht.


We groeten jullie met het grootst mogelijke Leeuwenhart. Tot snel Leeuwen!
Het bestuur van KFC Zwarte Leeuw.