Nieuws

UPDATE COVID19 - 12 mei 2020

WE BLIJVEN BRULLEN

Komt er (snel) een gedeeltelijke heropstart van de ons zo geliefde voetbalactiviteiten? Goh, wat kijken we daar naar uit. Je kan hier meer over lezen op de website van Voetbal Vlaanderen: https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/update-coronavirus-covid-19-19032020

Zwarte Leeuw zit ondertussen alles behalve stil. We geven graag even mee hoe we omgaan met de huidige onzekerheid en hoe onze vrijwilligers alles zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op het nieuwe seizoen, wat een knalseizoen moet en zal worden.

LOGO

Er zijn alles behalve zekerheden. We volgen de ontwikkelingen met argusogen, met hongerige Leeuwenogen. Als er groen licht komt evalueren we wanneer, of en hoe een opstart mogelijk is volgens het advies en opstartvoorwaarden van de Veiligheidsraad, Voetbal Vlaanderen en de KBVB. Onze gepassioneerde en gemotiveerde trainers willen met hun team het huidige seizoen nog op een leuke voetbalmanier afsluiten. We bekijken dan ook of en hoe we dit kunnen organiseren op een veilige manier. We zullen pas opstarten als we 100% aan alle voorwaarden kunnen voldoen. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen lopen volop en al onze velden worden in de watten gelegd. Ook hier moeten we rekening mee houden bij een mogelijke heropstart. In afwachting van meer duidelijkheid en instructies zitten we alles behalve stil.

Er zijn ondertussen 21 Leeuwenteams officieel ingeschreven en er komen hopelijk nog enkele teams bij. Hartelijk bedankt voor alle inschrijvingen. Door jullie snelle reacties op de online inschrijvingsmogelijkheid hebben we ons heel goed en tijdig kunnen voorbereiden. Bedankt voor jullie Leeuwenvertrouwen.

Voor elk team wordt door de trainers en het jeugdbestuur een niveau bepaald dat hen écht uitdaging geeft en de mogelijkheid biedt om te groeien. Groeien als voetballer met plezier als belangrijkste vertrekpunt.

De trainersploeg is zo goed als gevormd. Ze staan allemaal vol ongeduld te wachten om met jullie aan de slag te gaan en samen te bouwen aan een prachtig seizoen. Aan échte Leeuwenmotivatie geen gebrek.

De materialen voor alle teams worden gecheckt en verdeeld.

Onze terreinverzorgers, de SUPER-GRAS-MANNEN, zorgen ervoor dat alle velden zullen blinken als échte voetbalspiegels om onze Leeuwen en Leeuwinnen terug te ontvangen.

De AFSLUITDAG die we noodgedwongen hebben moeten annuleren wordt een SPETTERENDE OPENINGSDAG van het nieuwe seizoen. Wanneer het kan prikken we een datum. We mikken naar begin augustus maar zoals jullie weten is alles onder voorbehoud. Hou jullie GOUDEN BAL loten veilig bij, die kunnen je nog iets moois opleveren op deze dag.

Ook al zijn we nog niet zeker wanneer we kunnen starten, de planning voor augustus krijgt volop vorm met vriendenwedstrijden en tornooien. We willen klaar zijn en als het moet passen we de planning nog eens aan, en nog eens, en nog eens … We zullen ervoor zorgen dat we klaar zijn en dat ook blijven.

Het vastpinnen van de activiteitenkalender staat in de startblokken.

Zwarte Leeuw organiseert in het voorjaar van 2021 de INSTRUCTEUR B trainerscursus op de club. Zo kunnen trainers zich verder blijven ontwikkelen om nóg meer kwaliteit te kunnen overbrengen.

...

Samen met jullie hopen we dat iedereen gezond blijft.
Samen met jullie hopen we op een snelle heropstart van activiteiten die ons op een veilige manier samen brengen.
Samen met jullie hopen we dat we elkaar snel kunnen zien op de Leeuwenvelden.

We hebben veel honger, grote Leeuwenhonger en bouwen gemotiveerd verder.
We houden jullie op de hoogte.

Stel het écht wel en blijf brullen.
De Leeuwen

OPENINGSDAG

KLAARMAKEN MATERIAAL

VELDEN