KFC Zwarte Leeuw

Leeuwenvrijwilligers

De motor, de benzine, de gas en het goud van elke club zijn de vrijwilligers en medewerkers die dag in dag uit de gas doen branden. Vrijwilligers die ervoor zorgen dat een club kan bestaan, kan groeien en zijn maatschappelijke rol kan opnemen.

Ook KFC Zwarte Leeuw is constant op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor de club op eender welke manier dan ook. Binnen enkele vaste activiteiten of ook mensen die vanuit een bepaald talent of interesse ideetjes hebben die van grote waarde kunnen zijn voor de Leeuwen. Want kansen geven en initiatief motiveren is tenslotte een belangrijke kernwaarde va onze club.

Heb je een specifiek idee over wat je wil bijdragen aan de werking van Zwarte Leeuw of heb je tijd en zin om je bijdrage te leveren maar weet je nog niet hoe, klik dan HIER en vul het formulier in. Het duurt maar heel even. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en dan kunnen we samen bekijken en bespreken hoe we de zaken gaan aanpakken.

Wij kijken er alvast reikhalzend naar uit om met jou samen te werken, om samen te werken aan de uitbouw van Zwarte Leeuw.

 

Op dit moment zijn we concreet op zoek naar. Interesse? Vul dan ook bovenstaand formulier in.

 

 

volgende wedstrijd

    -    
K.VV.Weerstand Koersel A - K.FC.Zwarte Leeuw
02/10/2021 - 19:30

kalender

klassement

1K.FC.Diest 39
2K.FC.St.-Lenaarts A37
2KVC.Lille United A37
4K.RC.Mechelen 24
4K.FC.Zwarte Leeuw 36
    
4K.FC.Zwarte Leeuw 36
volledig klassement