KFC Zwarte Leeuw

BUBBELFRUT 17 OKTOBER 2020

BUBBELFRUT! Lekkere frieten met stoofvlees of curryworst ... culinaire hoogstandjes op Zwarte Leeuw!
Verstrengde maatregelen, kleinere bubbels? Geen nood, we passen ons vliegensvlug aan.

Eén groot frietjesfeest in één keer kan nu niet. Dan doen we het op een gezellige manier. Maximum 100 inschrijvingen per keer en we doen het drie keer! De eerste keer is op 17 oktober. Inschrijven maar!

Maximaal 4 mensen per tafel of meerdere als ze onder hetzelfde dak wonen. Door de kleinere tafels hebben we onze capaciteit omlaag gehaald dus snel zijn is de boodschap.

Elke bestelling = één tafel. Per bestelling selecteer je het aantal plaatsen dat je per tafel wil, rekening houdend met je bubbel. We rekenen erop dat je zelf waakt over de correctheid van de bubbel. Enkele voorbeelden:

  • Met drie in het gezin? Reserveer dan voor drie.
  • Met zes in het gezin? Selecteer dan voor zes.
  • Kom je met je persoonlijke bubbel? Dat kan, maar maximaal 4 plaatsen per tafel. Je kan enkel met meer dan 4 mensen per tafel zitten als ze onder hetzelfde dak wonen. 

Bij het reserveren heb je de mogelijkheid aan te geven bij welk team je speelt en we zorgen ervoor dat jullie in de buurt van elkaar zitten. Je kan de hele avond (tot 23u wel te verstaan) rustig blijven zitten en genieten van de wedstrijd van het eerste elftal. Toegangstickets zitten inbegrepen in de BUBBELFRUT prijs. 

Reserveer snel je tafel door HIER te klikken.

 

 

LEEUWENACTIVITEITEN

volgende wedstrijd

    -    
K.FC.Zwarte Leeuw - K.FC.Nijlen
04/12/2021 - 19:30

kalender

klassement

1K.RC.Mechelen 1225
2KVC.Lille United A1224
3K.FC.Diest 1223
3F.C. Esperanza Pelt A1223
5K.AC.Betekom A1221
    
10K.FC.Zwarte Leeuw 1216
volledig klassement