BUBBELFRUT 17 OKTOBER 2020

BUBBELFRUT! Lekkere frieten met stoofvlees of curryworst ... culinaire hoogstandjes op Zwarte Leeuw!
Verstrengde maatregelen, kleinere bubbels? Geen nood, we passen ons vliegensvlug aan.

Eén groot frietjesfeest in één keer kan nu niet. Dan doen we het op een gezellige manier. Maximum 100 inschrijvingen per keer en we doen het drie keer! De eerste keer is op 17 oktober. Inschrijven maar!

Maximaal 4 mensen per tafel of meerdere als ze onder hetzelfde dak wonen. Door de kleinere tafels hebben we onze capaciteit omlaag gehaald dus snel zijn is de boodschap.

Elke bestelling = één tafel. Per bestelling selecteer je het aantal plaatsen dat je per tafel wil, rekening houdend met je bubbel. We rekenen erop dat je zelf waakt over de correctheid van de bubbel. Enkele voorbeelden:

  • Met drie in het gezin? Reserveer dan voor drie.
  • Met zes in het gezin? Selecteer dan voor zes.
  • Kom je met je persoonlijke bubbel? Dat kan, maar maximaal 4 plaatsen per tafel. Je kan enkel met meer dan 4 mensen per tafel zitten als ze onder hetzelfde dak wonen. 

Bij het reserveren heb je de mogelijkheid aan te geven bij welk team je speelt en we zorgen ervoor dat jullie in de buurt van elkaar zitten. Je kan de hele avond (tot 23u wel te verstaan) rustig blijven zitten en genieten van de wedstrijd van het eerste elftal. Toegangstickets zitten inbegrepen in de BUBBELFRUT prijs. 

Reserveer snel je tafel door HIER te klikken.

 

 

ACTIVITEITEN

volgende wedstrijd

    -    
K.VK.Beringen A - K.FC.Zwarte Leeuw
24/10/2020 - 20:00

kalender

klassement

1K.FC.Nijlen 49
1K.AC.Betekom A49
2F.C. Esperanza Pelt 36
3FC.Berlaar-Heikant 48
4Eendracht Termien 47
    
8K.FC.Zwarte Leeuw 34
volledig klassement